Hyra Domkraft

Behöver du hyra domkraft?

Då är du välkommen till oss. Lucksta Energy AB är ett företag som erbjuder en rad olika tjänster, bland annat uthyrning av domkraft.

Att hyra en domkraft är perfekt för dig som inte vill dra på dig för höga verktygsräkningar, har för lite verktyg eller om dina verktyg helt enkelt har gått sönder. Då vill vi gärna få möjligheten att hjälpa dig. Finner ni inte det ni söker så tveka inte att höra av er, vi har mer att erbjuda än specificerat på hemsidan.

Varför hyra domkraft av oss?

Vi bidrar med spetskompetens, bland annat för dig som vill hyra domkraft. Vår breda kompetens och erfarenhet gör att vi tror att vi kan lösa era problem på ett bra och kreativt sätt. Vi hoppas att vi får möjligheten att visa vad vi går för och ser alltid fram emot nya kunder och nya utmaningar.

Mer om oss

Vi har våra rötter i ett bolag som bildades 1984 i Lucksta. På den tiden låg fokus på VVS, men åren gick och verksamheten ändrade fokus mot industrin, bland annat genom maskinuthyrning av domkraft.

I mitten på 2000-talet utökade vi vår repertoar till att innefatta även vattenkraft. Rörsystem byggs, rotorer skarvas och personal hyrs ut för kompletta montage/demontage av generatorer inom denna spännande sektor.

Vi har även länge underhållit pappersindustrin och sågverk med montörer och svetsare, i både Sverige och Norge. Vårt fokus idag ligger på kvalificerad svetsning av de flesta förekommande material, montageåtaganden samt maskinuthyrning av olika relevanta verktyg, såsom domkraft, portopower, hydrauldragare, etc. Vi har det mesta du kan tänkas behöva.

Kontakta oss om du söker maskinuthyrning av domkraft

Om du vill hyra domkraft av oss är du mer än välkommen att höra av dig. Vi nås på telefon 070 – 55 77 197, eller via mejl på info@lucksta.se. Välkommen till Lucksta!

SVETSNING

Kvalificerad svetsning så som rostfria rör och rotorskarvningar ställer höga krav.

Läs mer

UTHYRNING

För att inte dra på sig höga verktygsräkningar eller när era verktyg inte räcker till.

Läs mer

MOBIL BEARBETNING

Med vårt mobila arborrverk kan vi arborra och svetsa hål och tappar t.o.m 450 mm i diameter.

Läs mer