Hyra Hydrauldragare

Hyr hydrauldragare av oss

Välkommen till Lucksta Energy AB. Vi finns i Lucksta, en bit utanför Sundsvall, och erbjuder en rad olika tjänster, bland annat maskinuthyrning av hydrauldragare. Hos oss hittar du både stor spetskompetens och ett välfyllt lager.

Att hyra, istället för att köpa, en hydrauldragare är perfekt för er som inte vill dra på er för höga verktygsräkningar, behöver en tillfällig uppdatering av ert verktygslager, eller om era verktyg helt enkelt har gått sönder. Det är där vi kommer in i bilden, vi vill gärna hjälpa till.

Varför hyra hydrauldragare av just oss?

Vilka är vi på Lucksta Energy?

Vi hyr bland annat ut montörer och svetsare till pappersindustrin och sågverk, i både Sverige och Norge. Vårt fokus idag ligger på kvalificerad svetsning, montageåtaganden samt maskinuthyrning av olika verktyg.

Bland våra maskiner hittar du även hydrauldragare från bl.a. Hytorc. Hytorc är ett högkvalitativt märke som funnits sedan 1968.

Kontakta oss för att hyra hydrauldragare

Om du vill hyra hydrauldragare från bl.a. Hytorc av oss är du mer än välkommen att höra av dig. Vi nås på telefon 070 – 55 77 197, eller via mejl på info@lucksta.se. Välkommen till Lucksta!

SVETSNING

Kvalificerad svetsning så som rostfria rör och rotorskarvningar ställer höga krav.

Läs mer

UTHYRNING

För att inte dra på sig höga verktygsräkningar eller när era verktyg inte räcker till.

Läs mer

MOBIL BEARBETNING

Med vårt mobila arborrverk kan vi arborra och svetsa hål och tappar t.o.m 450 mm i diameter.

Läs mer