Hyra Krafthylsa

Hyr krafthylsa av oss

Välkommen till Lucksta Energy AB. Vi finns i Lucksta och erbjuder en rad olika tjänster, bland annat maskinuthyrning av krafthylsa.

Att hyra, istället för att köpa, en krafthylsa är perfekt för er som inte vill dra på er för höga verktygsräkningar, har för lite verktyg eller om era verktyg helt enkelt har gått sönder. Det är där vi kommer in i bilden. Tveka inte att höra av er om det ni letar efter inte finns på vår hemsida, då vi har mer verktyg på lager.

Därför ska du hyra krafthylsa av oss

Vilka är vi på Lucksta Energy?

Vi bildades 1984 i Lucksta, 2,5 mil utanför Sundsvall. På den tiden låg fokus på VVS, men åren gick och vi vände vår blick mot industrin och började erbjuda andra tjänster.

Vi har även länge hyrt ut montörer och svetsare till pappersindustrin och sågverk, i både Sverige och Norge. Vårt fokus idag ligger på kvalificerad svetsning av de flesta förekommande material, montageåtaganden samt maskinuthyrning av olika verktyg, däribland portopower, domkraft, hydrauldragare, krafthylsa m.m. Hos oss hittar du det mesta.

Kontakta oss om du behöver hyra krafthylsa

Om du vill hyra krafthylsa av oss är du mer än välkommen att höra av dig. Vi nås på telefon 070 – 55 77 197, eller via mejl på info@lucksta.se. Välkommen till Lucksta!

SVETSNING

Kvalificerad svetsning så som rostfria rör och rotorskarvningar ställer höga krav.

Läs mer

UTHYRNING

För att inte dra på sig höga verktygsräkningar eller när era verktyg inte räcker till.

Läs mer

MOBIL BEARBETNING

Med vårt mobila arborrverk kan vi arborra och svetsa hål och tappar t.o.m 450 mm i diameter.

Läs mer