Hyra Lyftverktyg

Behöver du hyra lyftverktyg?

Då har du kommit rätt. Lucksta Energy AB är ett företag som erbjuder en rad olika tjänster, bland annat uthyrning av lyftverktyg.

Att anlita ett företag för maskinuthyrning av lyftverktyg kan vara en bra lösning för att inte dra på sig för höga verktygsräkningar, eller helt enkelt när era verktyg inte räcker till eller har gått sönder. Då vill vi gärna få möjligheten att hjälpa er. Finner ni inte det ni söker så tveka inte att höra av er, vi har mer att erbjuda än specificerat.

Varför bör du hyra av lyftverktyg av Lucksta Energy?

Vi kan ge dig som kund ett brett åtagande med spetskompetens, bland annat för dig som vill hyra lyftverktyg. Med de breda erfarenheter vi skaffat oss genom åren, tror vi att vi kan lösa era problem på ett bra och kreativt sätt. Vi hoppas att vi får möjligheten att visa vad vi går för.

Mer om oss

Lucksta Energy AB har sina rötter i ett bolag som bildades 1984 i Lucksta 2,5 mil sydväst om Sundsvall. På den tiden låg fokus på VVS, åren gick och verksamheten ändrade fokus mot industrin, bland annat genom maskinuthyrning av lyftverktyg.

I mitten på 2000-talet gjorde vattenkraften inträde i verksamheten. Rörsystem byggs, rotorer skarvas och personal hyrs ut för kompletta montage/demontage av generatorer.

Samtidigt har vi många år servat och underhållit pappersindustrin och sågverk med svetsare och montörer, i både Sverige och Norge. Vårt fokus idag ligger på kvalificerad svetsning av de flesta förekommande material, montageåtaganden samt verktygsuthyrning av olika relevanta verktyg, såsom lyftverktyg, portopower, hydrauldragare, etc.

Kontakta oss om när du söker maskinuthyrning av lyftverktyg

Om du vill hyra lyftverktyg av oss är du väldigt välkommen att höra av dig. Vi nås på telefon 070 – 55 77 197, eller via mejl på info@lucksta.se. Välkommen till Lucksta!

SVETSNING

Kvalificerad svetsning så som rostfria rör och rotorskarvningar ställer höga krav.

Läs mer

UTHYRNING

För att inte dra på sig höga verktygsräkningar eller när era verktyg inte räcker till.

Läs mer

MOBIL BEARBETNING

Med vårt mobila arborrverk kan vi arborra och svetsa hål och tappar t.o.m 450 mm i diameter.

Läs mer