Hyra Portopower

Behöver du hyra portopower?

Då är du välkommen till oss. Vi finns strax utanför Sundsvall i Lucksta och erbjuder en rad olika tjänster, bland annat maskinuthyrning av portopower.

Att hyra en portopower är perfekt för er som inte vill dra på er för höga verktygsräkningar, har för lite verktyg eller om era verktyg helt enkelt har gått sönder. Det är där vi kommer in i bilden. Om ni inte hittar det ni letar efter, tveka inte att höra av er, då vi har mer att erbjuda än vad som finns på vår hemsida.

Varför ska du hyra portopower av oss?

Mer om oss

Vi har våra rötter i ett bolag som bildades 1984 i Lucksta. På den tiden låg fokus på VVS, men åren gick och vi vände vår blick mot industrin och började erbjuda andra tjänster, bland annat maskinuthyrning av portopower.

I mitten på 2000-talet utökade vi vår repertoar till att innefatta även vattenkraft. Rörsystem byggs, rotorer skarvas och personal hyrs ut för kompletta montage/demontage av generatorer inom denna spännande sektor.

Vi har även länge underhållit pappersindustrin och sågverk med montörer och svetsare, i både Sverige och Norge. Vårt fokus idag ligger på kvalificerad svetsning av de flesta förekommande material, montageåtaganden samt maskinuthyrning av olika verktyg, däribland portopower, domkraft, hydrauldragare, m.m. Vi har det mesta ditt företag kan tänkas ha behov av.

Kontakta oss för maskinuthyrning av portopower

Om du vill hyra portopower av oss är du mer än välkommen att höra av dig. Vi nås på telefon 070 – 55 77 197, eller via mejl på info@lucksta.se. Välkommen till Lucksta!

SVETSNING

Kvalificerad svetsning så som rostfria rör och rotorskarvningar ställer höga krav.

Läs mer

UTHYRNING

För att inte dra på sig höga verktygsräkningar eller när era verktyg inte räcker till.

Läs mer

MOBIL BEARBETNING

Med vårt mobila arborrverk kan vi arborra och svetsa hål och tappar t.o.m 450 mm i diameter.

Läs mer